http://gasztro.blog.hu/ - Süssünk-főzzünk.hu Gasztro blogok ajánlása, rövid leírás - Online szakácskönyv


Regisztráció
BELÉPÉS
összesen 2169 recept van már...

Nincs még rPass-od?? Akkor regisztrálj...
és máris elkészítheted a saját szakácskönyved!!
A teljes gasztro blog lista

Blog címe: http://budapestgerillagasztro.blog.hu
Rövid leírás: a rólam rész önmagáért beszél: exter vagyok 35, bankár, családapa, amatőrszakács, hegymászó, horgász, gombász, gasztrofanatikus. Célom, a világbéke, a nemek és fajok közötti ellentétek… Erről szó sem lehet, azért írok, mert kompromisszumok nélkül akarom kifejteni a véleményemet a fenti témakörökben jelen és utókor okulására. Kiállok a minőségi vendéglátás, a minőségi élelmiszerek, a megalkuvás nélküli konyhaművészet, az (hiper) aktív és hedonista (de semmiképpen nem sznob) életforma mellett. Nem utolsó sorban odamondok, ha nem tetszik valami. Ennyit rólam, olvass, okulj, hedonizálj (sportolj is, mert elhízol, mint a disznó) önmagad és mások örömére.

Blog címe: www.cirmicica.blogspot.com
Rövid leírás: Gasztroblog....sutemenyek es etelreceptek...

Blog címe: http://gasztrovagans.blogspot.hu
Rövid leírás: Sütés-főzés, egyszerű és könnyen elkészíthető ételek, sütemények gyűjteménye.

Blog címe: http://www.tetovainyenc.blogspot.ro/
Rövid leírás: Tétova ínyenc Gasztronapló gyermekeimnek, magamnak, bárkinek...

Blog címe: http://gasztrosarok.blogspot.com/
Rövid leírás: Ízek, ötletek összehangolása és harmóniák keresgélése. Vagy pár szóval minden, ami finom: leginkább édességek, de a főételek, levesek és ropogtatnivalók is terítékre kerülnek.

Blog címe: www.javas-zsuzsa.blogspot.com
Rövid leírás: Gyógynövények, egészség, receptek, gasztrotöri Az egészséges táplálkozás óriási jelentőségű az egészségmegőrzésben; ez viszont nem kell, hogy önsanyargatást vagy lemondást jelentsen. Természetes alapanyagokból bármit ehetünk, az arányokra és a mértékere kell odafigyelni. A gyógynövények, zöldségek és gyümölcsök ereje, gyógyhatása régebbi korokban sokkal ismertebb tény volt, már az ókorban is tudatosabban éltek velük; ezt mindenképpen újra kell tanulnunk. Érdekelnek az egészséges és finom receptek, valamint ezek története, eredete és kialakulása is.

Blog címe: http://csombor.blog.hu
Rövid leírás: Szemezgetés régi magyar szakácskönyvekből - a Blue Venom Bar alrovatban italok, a Liktáriumban édességek, a Herbáriumban gyógynövények. Lesznek emellett a főzéshez, étkezéshez kapcsolódó érdekességek, megemlékezés régi szakácsokról. És néha én is főzök. Mindez szigorúan műkedvelői alapon.

Blog címe: http://nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/
Rövid leírás: Amatőr konyhaművészeknek, kezdő szakácsoknak, elfoglaltaknak. Mindennapokra, jeles napokra. Tradicionális ételekkel, modern fogásokkal, nemzetközi különlegességekkel. Hétköznapi időbeosztásra, hétköznapi konyhára tervezve?.

Blog címe: http://agifoz.blogspot.com/
Rövid leírás: Ági, aki főz Hagyományos és újszerű receptek: magyaros, szerb, dalmát vagy éppen francia finomságok a konyhámban. Fűszerként pedig történeteket, utazások emlékeit meg álmaimat használom.

Blog címe: http://gergelyne.blogspot.com/
Rövid leírás: A blogger saját bemutatkozása: " Szeretek mindent,ami új és különleges, ami lázba hoz,megmozgat.A zene és a tánc gazdaggá tesz. Egy jó étel összehozza az embereket. Az étel legyen finom, szép és egészséges. Imádok enni, de aki enni szeret, annak sportolnia is kell. Az aerobic iránti rajongásom immár 3 éve tart. Néha túl megfontolt, néha túl spontán, örök izgő-mozgó anya és feleség.Mindent és egyszerre, most vagy soha:) "

elöző
következő »


Blog címe: http://gasztro.blog.hu/

Rövid leírás: Ez egy bloggyűjtő blog. Ezen blog szerkesztője magyar gasztro blogereket gyűjt össze nap mint nap frissítve az oldalt.
A teljes gasztro blog listahttp://gasztro.blog.hu/...
Legjobb receptes blogok Süssünk-főzzümk.hu receptoldal Twitter-en Kövess minket Instagram-on!
sajtokozlemények
Impresszum
hírlevélre felíratkozás
médiaajánlat
rólunk
fórum
Adatvédelmi nyilatkozat