Cézár saláta ( eredeti )
Bevásárlólista:
A pirított kenyérkockákhoz:
2 nagy gerezd fokhagyma
3 evőkanál extraszűz olívaolaj
2 csésze (0.5 liter) kenyérkocka francia bagettből vagy fehérkenyérből
só
A salátához:
1 db tojás
1 teáskanál Worcestershire-szósz
3 teáskanál frissen facsart citromlé
1 közepes gerezd összepréselt fokhagyma
só 1/2 teáskanál frissen őrölt bors
1 1/2 teáskanál szardellapaszta vagy 4 db kis szardella
1 teáskanál kapribogyó
1 teáskanál dijoni mustár
1/3 csésze (8 cl) extraszűz olívaolaj
1/3 csésze (8 cl) frissen reszelt parmezán sajt
2 közepes fej római saláta
©
2007-2024
(2011)
süssünk-főzzünk.hu