Bajor csirke

Elkészítési idő: 75 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
csirkemell
gomba
hagyma
borsó
sárgarépa
nagy doboz tejföl

bors


Elkészítés:
A hagymát felaprítjuk és megdinszteljük. A gombát felaprítjuk, és a hagymához adjuk.Sós vízben megfőzzük a borsót és a répát. A húst kevés zsiradékban előpirítjuk. Utána az egészet egy kivajazott tepsibe tesszük. Legaljára megy a borsó, fölé a répa, gombás hagyma, és a tetejére az előpirított hús. Fűszerként a tetejére megy só, frissen őrölt bors. Legvégül megy rá a tejföl. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon sütjük kb. 1 órán keresztül. Rizzsel vagy sült burgonyával is lehet kínálni.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu