Padlizsános tészta sajtmártással

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
2 darab kis padlizsán
2 dl tej
25 dkg sajt( vegyesen a legjobb- kicsi füstölt kicsi natúr sajt )
1 zacskó tészta ( 500 gr )


Elkészítés:
Megmossuk a padlizsánt. Feldaraboljuk kicsi darabokra.Ezután sózzuk és félretesszük egy kicsit állni. Utána kinyomkodjuk és kevés forró olajon addig pirítjuk amíg aranysárga nem lesz.

A meleg tejbe teszünk sajtot és addig kavargatjuk amíg el nem olvad benne. Ezután jönnek a fűszerek:só, frissen őrölt bors. A kifőzött tésztával összeforgatjuk a sajtmártással és a padlizsánnal...




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu