Fokhagymás harcsakockák palacsintában

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
60 dkg harcsafilé
2fej fokhagyma

bors


Elkészítés:
A harcsafilét 2x2xl,5 cm-es darabokra vágjuk, bes6zzuk, borsozzuk, majd a finomra zúzottfokhagymát a kockák közé keverjük. Néhány órán át hűtőben tároljuk az összekevert harcsakockákat 2-3-szor átkeverjük. Sós tejfölszerű palacsintamasszát készítünk. A forró bő olajba tesszük a palacsintatésztába mártott harcsakockákat és forgatva kisütjük. Sült burgonyával, tartármártással tálaljuk. Hidegen fogyasztva is ízletes.


Ez a mennyiség 4 főre szól...

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu