Fokhagymás harcsakockák palacsintában
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
60 dkg harcsafilé
2fej fokhagyma
só
bors
Elkészítés:
A harcsafilét 2x2xl,5 cm-es darabokra vágjuk, bes6zzuk, borsozzuk, majd a finomra
zúzottfokhagymát a kockák közé keverjük. Néhány órán át hűtőben tároljuk az összekevert
harcsakockákat 2-3-szor átkeverjük. Sós tejfölszerű palacsintamasszát készítünk.
A forró bő olajba tesszük a palacsintatésztába mártott harcsakockákat és forgatva kisütjük.
Sült burgonyával, tartármártással tálaljuk. Hidegen fogyasztva is ízletes.
Ez a mennyiség 4 főre szól...
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu