Töltött csirkecomb burgonyával

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
Kb. 3 db csirkecomb
1 db zsemle
l tojás

őrölt bors
paprika
petrezselyem zöld
ételízesítő
kb. l kg burgonya
étolaj


Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk, karikákra vágjuk és megmossuk. Sóval, ételízesítővel füszerezzük. Nagy jénaiba beletesszük, ezek után a zsemlét egy kis vízben vagy tejben megáztatjuk és befüszerezzük. A megmosott csirkecombok bőre alá töltjük ezt a zsemlés tölteléket, majd a burgonya tetejére tesszük. A combokat is izlés szerint megfüszerezzük. Kb. fél dl vizet és egy kis olajat öntünk rá. Rátesszük a jénai tetejét és sütőben készre sütjük kb. l óra alatt. Savanyúsággal tálaljuk.


Nagyon egyszerű és különösen finom a hús a krumplival együtt sütve.

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu