Fokhagymás párolt busa
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
900 g busatörzs
15g fokhagyma
1
5 dl tejföl
20 g só
50g vöröshagyma
100g vaj
50 g reszelt sajt
5adag párolt rizs
Elkészítés:
A busatörzset sűrűn beirdaljuk, adagonként felszeleteljük és sóval bedörzsöljük. Mély,
tűzálló tálat kivajazunk, beletesszük az előkészített halszeleteket. Megszórjuk apróra vagdalt vöröshagymával, zúzott fokhagymával. Tejföllel meglocsoljuk, tetejére
reszelt sajtot szórunk. Közepes hőmérsékletű sütőben addig sütjük, amíg a leve elpárolog és a teteje pirosra sül.
Forrón, párolt rizskörettel tálaljuk.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu