Húsvéti hidegtál

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 csomag mexikói zöldségkeverék

10 dkg majonéz
2 dl tejföl
õrölt bors
mustár
15 dkg sonka
15 dkg májkrém
5 darab tojás
1 csokor petrezselyem
2 darab alma
kivi
paradicsom
15 dkg főtt füstölt tarja


Elkészítés:
A mexikói zöldségkeveréket enyhén sós vízben puhára pároljuk. Félretesszük hűlni. A tejfölt a majonézzel és a mustárral összekeverem. Beletesszük a fűszereket:só, bors.Ezt ráöntjük a zöldségkeverékre. A sonkát vékony szeletekre felvágjuk. Megkenjük a májkrémmel őket és feltekerjük. A tojásokat megfőzzük és kettévágjuk. Petrezselyemmel díszíjuk. A salátát tálra tesszük. Erre szépen elrendezzük a többi hozzávalót. A maradék petrezselymet díszítésnek használhatjuk fel...




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu