Spagetti húsgombóccal II

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
A gombóc
50 dkg darált borjúhús
1 csésze zsemlemorzsa
1 evőkanál parmezán
1 evőkanál kapor
1 gerezd fokhagyma
1 darab tojás
Szósz
1 gerezd fokhagyma
2 hagyma

frissen őrölt bors
méz
oregánó
fűszerpaprika
3 darab nagy paradicsom


Elkészítés:
A gombóc hozzávalóit összegyúrjuk és kicsi gombócokat formázunk belőle. Forró olajban apróra vágott hagymát megdinszteljük. Ezután adjuk hozzá az átpréselt fokhagymát. Ezt követően adjuk hozzá a pépesített paradicsomot( vagy jó a paradicsomlé is )és a szósz résznél felsorolt többi összetevőt. Összeforraljuk. Forró olajban kisütjük a húsgombócokat. Majd egy tepsibe tesszük. Ráöntjük a szószt és ráreszeljük a sajtot. Betesszük a sütőbe és takarékon kb. egy fél órát sütjük. Amikor ez is megvan tálaljuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu