Resztelt máj tejesen

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
fél kg sertésmáj
1 nagy fej hagyma
1 e.k. pirospaprika
1 tk. majoranna
1 dl olaj

bors
fél dl tej


Elkészítés:
Az olajon megpárolom az apróra vágott vöröshagymát, rádobom az apróra vágott májat, megpirítom, rádobom a paprikát és a majorannát, borsozom.Ráöntöm a tejet, beforralom, így a tejből a hagymával és a fűszerekkel isteni szaft lesz 1 perc alatt, és a máj sem szárad ki. (A lényege, hogy a sót csak a végén szabad hozzáadni, amikor a gázt már elzártuk.) Főtt krumplival, friss kenyérrel és savanyúsággal tálalom.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu