Kaszinótojás

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
10 db tojás
3 dkg olvasztott vaj
1 teáskanál mustár só
bors
4 teáskanál tejföl
1 teáskanál reszelt vöröshagyma
2 teáskanál apróra vágott petrezselyem


Elkészítés:
A keményre főtt tojásokat kettévágjuk, a sárgájukat kiszedjük.Ízesítjük sóval, borssal, mustárral, hagymával, hozzáadjuk az olvasztott vajat és a petrezselymet.Jól kikeverem, majd a tojásfehérjékbe töltöm a masszát.Díszíthetjük ízlés szerint petrezselyemzölddel, kaviárral, szardíniával is.Tartármártással kínáljuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu