Kétsajtos-tejszínes csirkemell

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
8 szelet csirkemell
2 dl főzőtejszín
1 pohár tejföl
20 dkg trappista és füstölt sajt
fokhagyma

olaj


Elkészítés:
A hússzeleteket klopfolás után fűszerezze be. Forró olajon süsse meg a húsok mindkét oldalát, majd helyezze azokat egy tűzálló tálba. A tejszínt keverje össze a tejföllel, majd adjon hozzá 2 evőkanál olajat, fokhagymát és végül sózza meg. Az öntetet öntse rá a hússzeletekre, majd legvégül a tetejére szórja rá a reszelt sajtot. Előmelegített sütőben süsse míg a sajt meg nem pirul a tetején.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu