Epres tejszínes torta

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 kerek kakaós piskóta
1/2kg eper
1/2 l habtejszín
1 habfixáló
2 csomag eper ízű puding
6 evőkanál cukor
6dl tej
mandulaforgács


Elkészítés:
A pudingot a cukorral,tejjel felfőzzük, a tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük.A felét belekeverjük a még langyos pudingba.A piskótát 3 részre vágjuk, és megtöltjük a krémmel.A maradék tejszínhabbal kívülről bevonjuk,tetejére és az oldalára mandulaforgácsot rakunk.A félretett habbal és a megmosott lecsurgatott eperrel díszítjük,amit félbe vágunk úgy, hogy a csumája is rajta maradjon.


Érdemes előző nap elkészíteni, hogy megfelelően lehűljön!

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu