Burgonyaleves csipetkével

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
1/2kg burgonya
1 fej vöröshagyma
1 zellergumó
1-2 zellerlevél
1 paprika
1-2 paradicsom

pirospaprika
olaj
1 tojásból csipetke



Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk,kockákra vágjuk,a hagymát a paprikát az olajon megdinszteljük,pirospaprikával megszórjuk.A burgonyát hozzáadjuk,és annyi vízzel öntjük fel,hogy ellepje.A zellergumót is feldaraboljuk és a zellerlevéllel együtt a levesbe rakjuk,sózzuk és a paradicsomot cikkekre vágva a levesbe rakjuk.Addig főzzük míg a burgonya megpuhul,majd felöntjük még annyi vízzel, hogy megfelelő mennyiségű levesünk legyen.1 tojásból és egy marék lisztből csipetkét készítünk, és a levesbe rakjuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu