Vaníliapuding eperrel és tejszínhabbal

Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 vaníliaízű pudingpor
1/2 l tej
3 evőkanál cukor
1/2 kg eper
tejszínhab


Elkészítés:
A pudingot a cukorral és a tejjel felfőzzük.Az epret alaposan megmossuk,lecsorgatjuk és hosszában félbevágjuk.Fagyi kelyheket hideg vízzel kiöblítjük, az aljára 3-4 felezett epret rakunk, majd rámerjük a még langyos pudingot.A tetejére is szintén rakunk az eperből és 1-2 órára hűtőbe tesszük.Tálalás előtt tejszínhabbal díszítjük.


Az eper most érik a kertünkben, nagyon sokféle finomsághoz felhasználható.

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu