Málnás gyümölcstorta

Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
A piskótához: 4 tojás
4 evőkanál cukor
4 evőkanál liszt
krém
1 tejszín ízű pudingpor
3 dl tej
20 dkg sütőmargarin
15 dkg porcukor
25 dkg málna
1 málna ízű tortazselé
oldalára mandulaforgács
tejszínhab


Elkészítés:
Elkészítjük a piskótát egy csatos tortaformában.A pudingot felfőzzük a tejjel, a sütőmargarint kikeverjük a porcukorral.A kettőt összekeverjük, ha a puding teljesen kihűlt.A piskótát visszahelyezzük a tortaformába és rárakjuk a krémet és a málnát.A tortazselét a tasakon leírtak szerint elkészítjük és ráöntjük.Hűtőbe rakjuk, ha a zselatin megdermedt, óvatosan lecsatoljuk a peremét,az oldalára tapasztjuk a mandulaforgácsot.A tetejét tejszínhabbal díszítjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu