Epertorta babapiskótával

Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: drága

Hozzávalók:
1 kerek félkész kakaós piskóta
1 eperízű pudingpor
3 dl tej
25 dkg sütőmargarin
20 dkg porcukor
1 kg szép eper
1/2l tejszín
1 habfixáló
1 csomag babapiskóta


Elkészítés:
A pudingot felfőzzük a 3 dl. tejben, folytonos keverés mellett kihűtjük.A sütőmargarint habosra keverjük a porcukorral, és kanalanként hozzákeverjük a már kihűt pudingot.A piskótát 3 részre vágjuk,és megkenjük a lapokat a krémmel.A tejszínt a habfixálóval együtt felverjük,kívülről bevonjuk a tortát.Az oldalát körbe rakjuk a babapiskótával, a megmosott lecsurgatott felezett epreket, szépen elhelyezzük a tetején. Hűtőbe rakjuk, másnap szépen szeletelhető.


A kakaós piskótában nagyon jól mutat az epres pudingos krém! A babapiskóta odatapad a tejszínhabhoz,de volt már,hogy leesett! :)))

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu