Hidegtál

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
10-20 szelet szalámi
vagy kolbász
vagy sonka
2 főtt tojás
1 paradicsom
1 paprika
10 dkg Mozzarella szeletelt sajt
2 evőkanál körözött
piros arany
petrezselyem zöld


Elkészítés:
Egy pecsenyéstál közepén végigrakjuk a felvágottat,körbe rakjuk a szeletelt sajttal.A főtt tojást a négy sarkára helyezzük és piros arannyal díszítjük. A paradicsomot felkarikázzuk,minden szelet sajtra rakunk belőle.A paprikát hosszában elvágjuk,kicsumázzuk és megtöltjük a körözöttel.Végül körbe rakjuk a petrezselyem zöldjével.


Készíthetünk mindenféle sonkás,szalámis tálat.Az időnk engedi aszpikkal megkenjük, hogy még mutatósabb legyen.

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu