Katicabogár torta

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 kerek kakaós félkész piskóta
25 dkg sütőmargarin
20 dkg porcukor
25 dkg túró
1 vaníliás cukor
6 dl piros színű szénsavas üdítő
2 vaníliás puding
1 Katica tortabevonó


Elkészítés:
A sütőmargarint habosra keverjük a porcukorral,majd hozzáadjuk a túrót és a vaníliás cukrot.A piskótát ketté vágjuk, és a krém 1/3 részével megtöltjük.Éles késsel katicabogár formára kivágjuk.A maradék krémet rárakjuk, felpúpozzuk mind egy katica háta.A pudingot a szénsavas üdítőben felfőzzük,langyosan ráöntjük a torta tetejére.Hűtőbe rakjuk megdermedni, majd a tortabevonóval pöttyöket csepegtetünk a bogarunk hátára.


A gyerekeknek nagyon tetszett, és finom is volt!

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu