Puffancsok medvehagymás mártogatóssal

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
A panírozásnál megmaradt sűrű palacsintatészta
sütőpor
petrezselyem

bors
olaj
2 dl tejföl
1 ek apróra vágott medvehagyma


Elkészítés:
A panírozásnál megmaradt sűrű palacsintatésztába kevés sütőport,petrezselymet, sót és borsot teszünk . Amennyiben nagyon kevés a maradékunk, pici vízzel és liszttel megnöveljük a mennyiségét. Forró olajba teáskanállal beleszaggatjuk, pirosra sütjük. Közbe a tejfölt sózzuk, borsozzuk, apróra vágott medvehagymával ízesítjük. A kisült puffancsokat a medvehagymás tejföllel tálaljuk.


Kíváló hasznosítása a hús bundázásánál megmaradt sűrű palacsintatésztának, illetve panírnak. Könnyű vacsorának is kíváló paradicsommal, paprikával.

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu