Rétege parfé

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
20 dkg eper
15 dkg porcukor
6 dl tejszin
5 dkg étcsokoládé
1 db tojás sárgája
1 csom. vaniliás cukor


Elkészítés:
Fóliával kibélelünk egy 1.5 lit.-es formát. A tejszint a cukorral habbá verjük, 3 felé osztjuk. Az egyikbe belekeverjük a felolvasztott csokoládét, a formába öntjük és 15 percig fagyasztjuk.A tojássárgáját a vanilia cukorral habosra keverjük, a második adag tejszinhez keverjük, a csokis masszára simitjuk, és fagyasztjuk. Az epret turmixoljuk és a harmadik adag tejszinhabhoz adjuk, majd a krémek tetejére öntjük. Egy éjszakán át mélyhűtjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu