Spenótos cannelloni

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: drága

Hozzávalók:
30 dkg spenótlevél ( mirelit is lehet )
10 dkg mozzarella
1 csomag cannelloni tészta
5 dkg reszelt parmezán
2 gerezd fokhagyma
2 ek olívaolaj
1 kis peperoni
3 dkg ringli (szardellagyűrű)
8 dkg kapribogyó
2 tk szárított oregánó

fehér bors
margarin


Elkészítés:
Enyhén sós, forrásban lévő vízben kb. 2 perc alatt megfonnyasztjuk a spenótleveleket. Leszűrjük és kinyomkodjuk a vizet belőle. Durvára tépkedjük a leveleket. Fűszerezzük. A mozzarellát apróra felkockázzuk. A spenót leveleket és a mozzarellát összekeverjük. Így töltjük óvatosan a tésztába. A tűzálló tálat kikenjük margarinnal és sűrűn egymás mellé tesszük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu