Töltött csirke kicsit másképp

Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: drága

Hozzávalók:
4-5 csirkecomb
4-5 csirkeszárny

étolaj
Töltelék
2 db zsemle
2 db főtt tojás
1 nyers tojás
2 db csirkemáj
1 fej vöröshagyma
kevés ételízesítő
1 csokor petrezselyemzöld
kevés étolaj


Elkészítés:
A csirkecombot és szárnyat besózzuk, kiolajozott tepsibe rakjuk egymástól kicsit távolabb, hogy a töltelék pogácsák közé férjenek.Az áztatott zsemlét, a feldarabolt kemény tojást, ételízesítőt, a nyers tojást összekeverjük.A hagymát az olajon megpároljuk, a petrezselyemzöldjét apróra vágjuk, a csirkemájjal együtt, és az egészet kissé átsütjük a hagymával.A zsemlés masszát is belekeverjük, kissé átkeverjük és a húsok közé pogácsákat halmozunk.A combok bőre alá, és a szárnyakra is helyezhetünk a töltelékből.Előmelegített sütőben 1 óra alatt elkészül.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu