Gomba leves

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1/2 kg sampinyon gomba
1 fej vöröshagyma
3-4 répa és petrezselyem
1 csomag petrezselyem zöld
1 evőkanál liszt
pirospaprika

olaj
10 dkg eperlevél tészta
tejföl


Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, lapos szeletekre vágjuk, a felkockázott hagymát az olajjal feltesszük sülni, belerakjuk a gombát és a zöldségeket, és sózzuk.Fedő alatt megpároljuk, majd zsírjára sütjük.A liszttel megszórjuk és a pirospaprikával összekeverjük, majd vízzel felöntjük.Felforraljuk és bele főzzük a tésztát, majd a petrezselyem zöldjét.Tejföllel tálaljuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu