Milánói makaróni

Elkészítési idő: 75 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
30 dkg darált hús
25 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
olaj

paradicsomlé
bazsalikom
oregano
őrölt bors
1 evőkanál cukor
20 dkg reszelt sajt
1 csomag makaróni


Elkészítés:
A hagymát az olajon üvegesre sütjük, rárakjuk a darált húst, a gombát, és egy kis sót, borsot.Fedő alatt puhára pároljuk, majd a paradicsomlevet, a cukrot, a többi fűszert, és felforraljuk.A makarónit kifőzzük sós vízben, majd összekeverjük a húsos masszával.Egy tepsibe kevés olajat öntünk, és beleöntjük a kész makarónit, forró sütőbe rakjuk, negyed óra múlva kivesszük, és reszelt sajttal tálaljuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu