Krumplis pogácsa
Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó
Hozzávalók:
50 dkg főtt burgonya
50 dkg liszt
10 dkg margarin
1 evőkanál zsír
1 tojás
2 teáskanál só
Elkészítés:
A főtt burgonyát áttörjük, a lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, a zsírral, hozzáadjuk a sót és a tojást, majd az áttört burgonyát.Jól összegyúrjuk, majd ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, közepes szaggatóval kiszaggatjuk.A tepsit kibéleljük sütőpapírral, ráhelyezzük a pogácsákat, és közepes lángon, világosra sütjük.
Amikor kisült a pogácsa, egy konyharuha közé szedjük ki, így jól megpuhulnak!
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu