Marhapöri
Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: drága
Hozzávalók:
1 kg marhapacsni vagy lábszár
2 evőkanál olaj
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 zöldpaprika
1 paradicsom
só
1 evőkanál pirospaprika
csipetnyi őrölt bors
Elkészítés:
Az olajban, fedő alatt megpirítom a kockára vágott hagymát, a pirospaprikával meghintem kockára vágott húst megforgatom benne, és annyi vízzel öntöm le amennyi ellepi. Sózom, enyhén megborsozom mellévetem a fokhagymát, a paradicsomot meg a zöldpaprikát, és lassú tűzön megpárolom. Végül rövid lére sütöm, és sós vízben főtt burgonyával körítem.
isteni finom kedvenc
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu