Marhapöri

Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: drága

Hozzávalók:
1 kg marhapacsni vagy lábszár
2 evőkanál olaj
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 zöldpaprika
1 paradicsom

1 evőkanál pirospaprika
csipetnyi őrölt bors


Elkészítés:
Az olajban, fedő alatt megpirítom a kockára vágott hagymát, a pirospaprikával meghintem kockára vágott húst megforgatom benne, és annyi vízzel öntöm le amennyi ellepi. Sózom, enyhén megborsozom mellévetem a fokhagymát, a paradicsomot meg a zöldpaprikát, és lassú tűzön megpárolom. Végül rövid lére sütöm, és sós vízben főtt burgonyával körítem.


isteni finom kedvenc

©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu