Spárga füstölt lazaccal
Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: drága
Hozzávalók:
1 csokor spárga
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál apróra vágott friss rozmaring levelek
só
frissen őrölt fekete bors
füstölt lazac (spárgánként egy lazac )
Elkészítés:
Egy tepsit kialufóliázunk. Erre fektetjük a spárgákat. Meglocsoljuk olívaolajjal. Meghintjük rozmaringgal, sóval és frissen őrölt borssal. Előmelegített sütőben kb. 200 fokon sütjük kb. 10 percig. Vegyük ki és utána hagyjuk kicsit kihűlni. Utána csavarjuk be a füstölt lazaccal. Szobahőmérsékleten tálaljuk.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu