Habcsók
Elkészítési idő: több másfél óránál
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
4 darab tojásfehérje
30 dkg porcukor
( amennyiben színeseket szeretnénk akkor mehet bele pár csepp ételfesték )
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk.( sárgája és fehérje )Vízgőz felett verjük fel a tojásfehérjét. A felélnél ( folyamatosan verve ) adagoljuk hozzá a porcukrot. Akkor jó amikor már kemény a hab. ( Amennyiben színeset szeretnénk most kell beletenni az ételfestéket )A tepsibe sütőpapírt teszünk. 10-es csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük és formázzuk...Utána sütőbe tesszük és megsütjük utána a sütőben hagyjuk szikkadni míg ki nem hűl...
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu