Cukkinis tócsni

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 kg cukkini
30 dkg liszt
2 db burgonya
3 tojás

bors
1 vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
1 mk. szódabikarbóna
olaj
petrezselyemzöld
szerecsendió
bazsalikom


Elkészítés:
A burgonyát és a cukkinit lereszeljük, a levét leöntjük. Beleszórjuk a lisztet, amelyben elkevertük a szódabikarbónát, a fehérborsot, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott vöröshagymát. Végül hozzáadjuk a felvert tojásokat és a finomra vágott petrezselyemzöldet, majd fűszerezzük. A masszából evőkanállal tócsnikat lapítunk, és forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu