Erdélyi padlizsánkrém

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
hagyma
mustár
padlizsán

majonéz
2 tojás
mustár
olaj
zöldségek
friss kenyér


Elkészítés:
A sütőben megsütjük a padlizsánt,˙(nyáron szabad tűzön is lehet) majd ha megsült meghámozzuk, és leszűrjük róla a levet. Ezután összetörjük a meghámozott padlizsánt,fanyelű késsel 1 fej vöröshagymát hozzáreszelünk, ízlés szerint megsózzuk, és majonézzel kikeverjük.Amit mi készítünk el,2 tojás sárgáját 1 mokkás kanál mustárral és olajjal készítünk el. Hűtőbe tesszük fél órát és utána friss kenyérrel,zöldséggel fogyaszthatjuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu