Babapiskóta

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
12 dkg porcukor
4 tojás
9 dkg rétesliszt
csipet só


Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a cukorral, és hozzáadjuk a lisztet. A tojásfehérjét felverjük egy csipet sóval, majd öszszekeverjük a lisztes eleggyel. Egy sütőpapíros tepsire kanállal rászaggatjuk a tésztát, majd sütőbe teszszük, 20-25 percig sül. Mikor már szép világosbarna, kiszedjük. Vigyázat, kicsit puha még melegen, de túlsütni nem szabad. Ha klasszikus formában szeretnénk viszontlátni a babapiskótát, akkor habzsákból kell kinyomni a tésztát.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu