Csípős csirkeszárnyak

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: nagyon egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
1 kg csirkeszárny

bors
2 ek. piros arany csemege
1 ek. piros arany csípős
olaj


Elkészítés:
A csirkeszárnyakat megmossuk, megtisztítjuk, ízlés szerint szétdarabolhatjuk (én a végét ki is szoktam dobni). A piros arany krémeket egy kis tálban összekeverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és egy kevés olajjal hígítjuk. Ezzel a páccal bekenjük a szárny darabokat, és egy tepsibe tesszük. Lefóliázva pár órára hűtőbe tehetjük pácolódni, de akár egyből süthetjük is! Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 40-50 percet sütjük, majd fólia nélkül további 10 percig ropogósra pirítjuk!




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu