Gombás tószt

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
40 dkg sampinyon
egy citrom

bors
3 evőkanál olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
1 bagett A besamelhez:
4 dkg liszt
3 dkg vaj
3 dl tej


Elkészítés:
Készítsük el a besamelt a szokásos módon, majd tegyük félre. Utána pároljuk meg az olívaolajon a szeletekre vágott gombát, majd sózzuk. Végül locsoljuk meg egy citrom levével, hogy ne barnuljon meg. A gombát keverjük a besamelbe.A bagettet vágjuk szeletekre, pirítsuk meg mindkét oldalát. A zúzott fokhagymát kenjük a kenyérre, arra tegyük a krémet, és helyezzük tíz percre a sütőbe.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu