Bajor sült
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
1.5 kg krumpli
50 dkg hús szeletben (disznócomb
tarja
vagy pulykamell)
3 fej vöröshagyma
1 nagy doboz tejföl
só
bors
pirospaprika
olaj
Elkészítés:
A tejfölt sóval, borssal, paprikaval
és fél dl olajjal kikeverjük. Kiolajozunk egy jénait. Rátesszük a felkarikázott
krumpli felét. Erre csepegtetünk
a fűszeres tejfölből. Elhelyezzük
rajta a kiklopfolt, megfűszerezett
húst, majd a hagymakarikákat,
megcsepegtetjük, a tetejét befedjük
krumplival. Ráborítjuk a maradék tejfölt. Befedjük, hideg sütőbe teszszük,és három óra alatt készre sütjük.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu