Bajor sült

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1.5 kg krumpli
50 dkg hús szeletben (disznócomb
tarja
vagy pulykamell)
3 fej vöröshagyma
1 nagy doboz tejföl

bors
pirospaprika
olaj


Elkészítés:
A tejfölt sóval, borssal, paprikaval és fél dl olajjal kikeverjük. Kiolajozunk egy jénait. Rátesszük a felkarikázott krumpli felét. Erre csepegtetünk a fűszeres tejfölből. Elhelyezzük rajta a kiklopfolt, megfűszerezett húst, majd a hagymakarikákat, megcsepegtetjük, a tetejét befedjük krumplival. Ráborítjuk a maradék tejfölt. Befedjük, hideg sütőbe teszszük,és három óra alatt készre sütjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu