Bajor kacsamell

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
2 darab kacsamell
40 dkg savanyú káposzta
1 darab hagyma
1 db alma
10 dkg füstölt szalonna
1 gerezd fokhagyma
boróka bogyó
borsikafű

frissen őrölt bors


Elkészítés:
A kacsamell bőrét bevagdossuk.Ezután fűszerezzük be:Só, bors mehet rá. Ezt követően bőrös résszel lefelé rakjuk a tepsibe.A savanyú káposztát kicsavarjuk. A káposztát összekeverjük a reszelt hagymával és almával, az összezúzott fokhagymával, és a fűszerekkel. Ezt rakjuk kacsamell köré.A tetejére rakjuk a füstölt szalonna-szeleteket. Alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőbe rakjuk.A végén a fóliát levéve megpirítjuk a húst. Főtt burgonyával tálaljuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu