Bulgáriai lecsó

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
8 darab sütni való paprika
kb. 5 dl paradicsomlé
2 gerezd fokhagyma
2 darab tojás

cukor
kevés olaj
2 ek. liszt


Elkészítés:
A paprikát sütőben megsütjük. Amikor megsült hagyjuk kihűlni. Utána a héját lehúzzuk. A belsejét megsózzuk, és kb. 2 cm -es darabokra vágjuk szét. Az olajban a lisztet a paprikákkal együtt pirítjuk meg. Ezután felöntjük paradicsomlével. Beletesszük a 2 gerezd fokhagymát. Sóval és cukorral ízesítjük. Kb. 20 percen keresztül forraljuk. Utána 2 darab tojást felverünk és belekeverjük...




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu