Joghurtos saláta
Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
zöldborsó
kukorica
1 ev. olíva olaj
só
150 g natúr joghurt
vörös káposzta
jégsaláta
sárgarépa
1 pár szem gyöngyhagyma
2 gerezd fokhagyma
vékony szalonnacsík felkockázva
Elkészítés:
A szalonnát kisütjük zsírjában.Amikor már majdnem megsült akkor felszeletelve hozzáadjuk a gyöngyhagymát és a fokhagymát.Ezután egy rövid ideig pároljuk míg üveges nem lesz a hagyma, sózzuk. Ekkor öntjük hozzá a saláta többi hozzávalóit. Levesszük a tűzről. Hagyjuk, hogy langyosra lehűljön. Ekkor adjuk hozzá egy száraz fél zsemlét. Belecsipkedjük...Megöntözzük extra szűz olíva olajjal, majd egy pohár joghurttal. Óvatosan összeforgatjuk.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu