Csevapcsicsa

Elkészítési idő: 75 perc
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
70 dkg darált marhahús
30 dkg darált sertéshús
1 mk. szódabikarbóna

1 gerezd fokhagyma
frissen őrölt bors
olaj
lila hagyma
kenyér


Elkészítés:
A ledarált húsokat alaposan összegyúrjuk a szódabikarbónával, sóval, a frissen őrölt borssal, fokhagymával, és egy kevéske hideg vízzel. Így tesszük be a hűtőbe, és hagyjuk összeérni 1 éjszakán át. Utána vizes kézzel ujjnyi vastag kolbászokat formálunk. Kihegyezett hurkapálcára kettesével húzzuk fel. Többször megforgatva sütjük meg. Sütés közben olajjal kell kenegetni. Lila hagymával és kenyérrel tálaljuk...




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu