Epres daifuku

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
100 gramm ragacsos rizsliszt
2 ek. cukor
1 dl víz
burgonyakeményítő
150 gramm azukibab-töltelék
6 darab eper


Elkészítés:
A tölteléket 6 részre osztjuk fel. Ezekkel vonjuk be az epreket. Tapadásmentes edényben összekeverjük a rizslisztet és a cukrot. Fokozatosan adagoljuk hozzá a vizet és egyenletesre keverjük.Az edény lefedjük és gőzölgő fazékba tesszük kb. 15 percre, majd kevergetjük. Az elkészült masszát a tepsire tesszük, és beszórjuk burgonyakeményítővel. 6 darab kis golyócskát készítünk. Közepükre helyezzük el az epres golyókat, és kerekre igazítjuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu