Ázsiai tésztabatyu

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: közepesen nehéz
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
A tészta:50 dkg liszt
2 darab tojás

víz

A töltelék:1 póréhagyma
15 dkg gomba
20 dkg spenót
10 dkg bambuszrügy
10 dkg szójacsíra
1 ek. sötét szójaszósz
1
frissen őrölt bors
2 darab tojás


Elkészítés:
A póréhagymát felkarikázzuk. A gombát és a bambuszrügyet felaprítjuk. A póréhagymát megpirítjuk és erre rádobjuk a gombát és a bambuszrügyet. Amikor elfőtte a levét akkor hozzáadjuk a felcsíkozott spenótot, és a szójacsírát. Ezt jól összesütjük. Meglocsoljuk szójaszósszal. Megfűszerezzük. A tojásokat felverjük és ráöntve összesütjük. A tésztát keményre meggyúrjuk. Ezután kinyújtjuk. Megtöltjük. Végül forrásban lévő vízben kifőzzük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu