Baconos csirkemell őzgerincbe sütve

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1/2 kg csirkemell filé
25 dkg baconszalonna
20 dkg gomba
20 dkg reszelt sajt
5 kanál tejföl
1 tojás
2 gerezd fokhagyma
őrölt bors
ételízesítő


Elkészítés:
A csirkemellet felkockázzuk, a gombát felszeleteljük, a tojást kissé felverjük, és elkeverjük a tejföllel, a zúzott fokhagymát, a sajt felét, ízlés szerint borsot, és ételízesítőt adunk hozzá.A masszába belekeverjük a húst, és a gombát.Egy őzgerincet kibélelünk alufóliával, majd a baconszalonnával, és beleöntjük a masszát, a tetejére hajtogatjuk a szalonnát, majd a maradék sajtot is rárakjuk. Közép meleg sütőben szép barnára sütjük, ha kissé kihűlt akkor szeleteljük.Hasábburgonyát adjunk hozzá.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu