Debreceni tokány

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
1 kg disznócomb
2 pár debreceni kolbász
15 dkg zöldborsó
1 vöröshagyma
1 darab paprika
1 darab paradicsom
1 ev. Piros Arany( lehet csípős is )
1 ev. pirospaprika
majoránna
frissen őrölt bors



Elkészítés:
Felcsíkozzuk a húst.Felaprítjuk a hagymát. A felaprított hagymát kevés zsíron megdinszteljük, majd pirospaprikával meghintjük. Mehet bele a hús, pirítjuk, majd felöntjük vízzel, annyit, hogy ellepje. A paradicsomot feldaraboljuk és a paprikát felszeleteljük és hozzáadjuk. Amikor félkészre megfőtt a hús hozzáadjuk a borsót, és felkarikázva a kolbászt is. Készre főzzük. Ízlés szerinti körettel kínáljuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu