Habos süti

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
28 dkg liszt
5 dkg mazsola
5dkg durvára vágott dió
10 dkg vaj
3 banán
1/4 grépfrút leve
14 dkg cukor
1tk szódabikarbóna
1.5 dl joghurt
5 dkg szeletelt mandula
Hab: 2 grépfrút
3 dkg méz
25 dkg mascarpone
1 dl tejszín
vaníliás cukor


Elkészítés:
A vajat a cukorral habosra elkeverjük. Hozzáadjuk a tojásokat, és a grépfrút levével pépesített banánt és a többi hozzávalót. Beleszórjuk a szódabikarbónás lisztet, és így dolgozzuk össze. Őzgerincformában sütjük meg. A tejszínt kemény habbá verjük fel, hozzáadjuk a hab hozzávalóit,és a süteményhez adjuk.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu