Grépfrútpuding
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
3 db grépfrút
7.5 dl grépfrútlé
8 dkg cukor
4 ev.
narancslikőr
20 g zselatin
Elkészítés:
A zselatint tíz percre beáztatjuk fél deciliter vízbe. A grépfrútot meghámozzuk,a gyümölcs húsából, a levét felfogjuk és félrerakjuk.
A zselatinhoz öntjük a grépfrútlevet és,cukrot adunk hozzá így forraljuk fel Hűlni hagyjuk. Pudingformákba adagoljuk és, egy órán át hűtőben hagyjuk pihenni. A gyümölcs húsból lecsöpögött lével, likőrrel 10 locsolva, a gyümölcsdarabokkal átforgatva tálaljuk.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu