Zeller cordon bleu

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó

Hozzávalók:
0.5 kilogramm zellergumó
25 dkg felszeletelt sajt
25 dkg teavaj
15 dkg zsemlemorzsa
10 dkg liszt
3 darab tojás
2 ev. ecet


Elkészítés:
A zellert meghámozzuk. Utána fél centi vastag szeletekre vágjuk fel. Két liter ecetes vízben kb. öt percig főzzük. Ezután leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük. A sajtot akkorára vágjuk fel amekkorára a zellert is. Majd egy-egy szelet közé tegyünk egy szelet sajtot. A tojásokat felverjük. Lisztbe, felvert tojásba, morzsába forgatjuk meg. Forró vajban sütjük ki mindet.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu