Tejszínes gnocchi

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
50 dkg gnocchi
1 ek. olívaolaj
3/4 dkg csirkemellfilé
2 darab póréhagyma
1 ek. friss kakukkfű
4 gerezd fokhagyma
2 ek. liszt
2 dl főzőtejszín
5 dkg parmezán.


Elkészítés:
A gnocchi megfőzzük. A csirkemellfilét felkockázzuk. A póréhagymát vékonyra szeljük fel. Olajon megpirítjuk a pórét, a fokhagymát, a csirkét és a kakukkfüvet.Meghintjük lisztel. Így egy picit megpirítjuk, utána egy kevés vízzel felöntjük készre főzzük meg. Beleöntjük a tejszínt. Összeforraljuk. A kész gnocchira öntjük. A sajtot lereszeljük és rászórjuk. Előmelegített sütőben megsütjük.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu