Őszibarackkrémmel a bogyósok

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó

Hozzávalók:
25 dkg eper
1 darab narancs
10 dkg málna
10 dkg szeder
1 nagy őszibarack
10 dkg túró
1 cs. van.cukor
egy citrom reszelt héja


Elkészítés:
A narancsot kifacsarjuk. Az epret, a málnát, és a szedret kis darabokra vágjuk fel.A barackot is felaprítjuk. Erre öntjük a narancslevet külön - külön. Botmixerrel pépesítjük mind a kettőt. A túróhoz hozzákeverjük a van. cukrot és a citromhéjat. Így adjuk hozzá a gyümölcsökhöz. A poharakba töltött gyümölcsre halmozzuk rá az őszibarack krémet.




©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu