Pavlova eperrel
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
6 darab tojás
30 dkg kristálycukor
1 tk. balzsamecet
0.5 liter zsírdús tejszín
0.5 dkg eper
Elkészítés:
A tojásfehérjét cukorral kemény habbá verjük fel. Egy tepsi közepére halmozzuk fel a tojásfehérjét. ( a tepsit sütőpapírral béleljük ki ) A lényeg, hogy kb. egy 20 cm átmérőjű "tortát" kapjuk. Előmelegített sütőben kb egy órán át sütjük. ( takarékon )Akkor van készre sütve amikor belül puha kívül pedig kemény. A sütőajtót kinyitva hagyjuk kihűlni. Tortatálra helyezzük a habcsókokat és a felvert tejszínhabot az eperrel együtt ráhalmozzuk...
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu