Rebarbarás piskóta
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
1 piskótatalp
1 cs. van.puding
tej
fél dkg eper
4 szál rebarbara
tejszínhab
cukor
Elkészítés:
Felkockázzuk a rebarbarát. Annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje.3 kanál cukorral főzzük meg. A vaníliás pudingot megfőzzük, hagyjuk egy kicsit meghűlni. A piskóta alapot két részbe vágjuk el. Egyenletesen osztjuk szét a rebarbarát rajta. Megpakoljuk eperrel. Rátesszük az epreket. Ráhelyezzük a piskótát. Ezután néhány órán át a hűtőbe tesszük pihenni. Tálalásnál tejszínhabot adunk hozzá.
©2007-2024(2011) süssünk-főzzünk.hu